VeiligheidNL — Herontwikkeling Risicomonitor webapplicatie

Voor de herontwikkeling van de Risicomonitor maakte memento een gedetailleerd applicatie ontwerp.
Dit effectieve en laagdrempelige instrument helpt organisaties bij de interne dialoog over het veiligheids- en gezondheidsbeleid.

  Voor het ontwerp van de applicatie is zo veel mogelijk gewerkt vanuit de Material Design filosofie waar Google de drijvende kracht achter is. Dit helpt om een complexe applicatie met veel verschillende formulieren en tabellen een consistent uiterlijk te geven.

  In meer dan 20 screendesigns was het voor de applicatie ontwikkelaar precies duidelijk hoe alles eruit moest komen te zien.

  Na een succesvolle lancering zijn meer dan 800 scholen en opvanglocaties met de Risicomonitor aan de slag gegaan!

  Gezondheid, veiligheid en kwaliteit. Drie zaken die je als organisatie wilt bieden. Aan medewerkers én kinderen. De Risicomonitor van VeiligheidNL is een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk instrument dat organisaties in de branches Sociaal Werk, Jeugdzorg en Kinderopvang hierbij helpt.

  Werkgever en werknemer zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een goed en actueel arbo-, veiligheids- en gezondheidsbeleid. Zij moeten dus met elkaar in gesprek over de verschillende veiligheids- en gezondheidsthema’s. De Risicomonitor helpt hierbij.

  "Een veilige en gezonde omgeving voor kinderen en werknemers in de kinderopvang, jeugdzorg en sociaal werk."

  H. Goossens — Projectmanager VeiligheidNL