Ben jij al wintersportklaar?

In samenwerking met De Keuze Architecten heeft memento, in opdracht van Veiligheid.NL en de Nederlandse Ski Vereniging, de website en identiteit voor wintersportklaar.nl bedacht, ontworpen en ontwikkeld.

Door middel van een intuïtief en slim uitgedacht online intake-formulier wordt, ter voorbereiding van de wintersportvakantie, bepaald hoe het staat met de fitheid en ervaring van de wintersporter. Aan de hand van de door bezoeker gegeven antwoorden wordt hij ingedeeld in een kwadrant dat past bij zijn sportprofiel. Op basis van deze uitkomst krijgt de bezoeker enkele trainingsadviezen en tips hoe hij zich kan voorbereiden in aanloop naar zijn wintersportvakantie.

Daarnaast biedt wintersportklaar.nl de unieke mogelijkheid om online een maatwerk trainingsprogramma te volgen in de weken voorafgaand aan de wintersportvakantie. Door aan te geven wanneer de wintersportvakantie gepland staat, wordt er door wintersportklaar.nl een trainingsprogramma aangemaakt dat precies past binnen de beschikbare periode tot aan de vakantie! Elke week worden er per e-mail trainingsvoorbeelden toegestuurd met links naar de website, waarbij er door foto’s en video’s optimaal gewerkt kan worden aan de fitheid!

De wintersportklaar.nl website is een mooi voorbeeld hoe kennis op een toegankelijke, interactieve en laagdrempelige manier aangeboden kan worden aan de doelgroep. Door het e-mail medium te gebruiken als basis bij het activeren van de doelgroep, wordt men op een positieve manier aangespoord het programma te blijven volgen!

Wintersportklaar.nl bevindt zich nu in de (publieke) pilot-fase en zal in het 3e kwartaal van 2017 officieel worden gelanceerd!