Nieuw logo voor Comité Koninkrijksrelaties

Comité Koninkrijksrelaties is er op gericht de relaties te versterken tussen de koninkrijkspartners Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Na de succesvolle branding van het Kingdom Youth Parliament (KYP) in 2014, werd memento wederom gevraagd om ditmaal een nieuw logo te ontwerpen voor het Comité Koninkrijksrelaties.

Het speelse beeldmerk is opgebouwd uit de nationale kleuren. Het beeldmerk waarin een schild of tulp kan worden gezien, kan los of in combinatie met de naam worden gebruikt in verschillende communicatie uitingen. Ook is het logo zo ontworpen dat deze eenvoudig kan worden aangepast naar zwart/wit of diapositief (helder logo op donkere achtergrond).

Inmiddels heeft memento hard gewerkt aan de nieuwe website, welke recent is gelanceerd. Ondanks dat de website draaide op een verouderde WordPress hebben wij eenvoudig de bestaande artikelen kunnen importeren in de nieuwe website. Hierdoor kon in een relatief korte tijd de website worden gelanceerd.

memento heeft in de afgelopen jaren een stevige portfolio opgebouwd met unieke logo’s, herkenbare huisstijlen en onderscheidende websites. Is uw logo of huisstijl ook toe aan iets nieuws en wilt u zich positief onderscheiden ten aanzien van uw concurrentie? Neem dan contact met ons op.