Nieuwe responsive website Eetvilla

Voor onze trouwe klant Eetvilla v/d Brink heeft memento een nieuwe responsive website opgeleverd. Inmiddels de 5e website sinds het begin van de samenwerking tussen memento en de villa.

De website is gebaseerd op WordPress en heeft een gebruiksvriendelijke koppeling met het nieuwsbrievensysteem Mailchimp. Zo zijn de gearchiveerde nieuwsbrieven te bezichtigen en kan men zich via de website in- en uitschrijven. Tevens is er een duidelijke oranje call-to-action knop om te reserveren. Ook wordt er in de mobiele layout een apart menu weergegeven, zodat men direct de belangrijkste pagina’s en functies voor mobiel gebruik te zien krijgt (direct bellen, reserveren, lokatie en openingstijden).

Voordeel van een responsive website tov. een mobiele website is dat de Eetvilla informatie niet dubbel hoeft aan te passen. Bij het vernieuwen van de menukaart is deze zowel voor de mobiele als gewone bezoekers direct beschikbaar. Door deze oplossing kan de Eetvilla het dure abonnement, wat zij hadden afgenomen voor de mobiele website bij een externe partij, opzeggen.

Lunchen Soest, Uit eten Soest, Private dining Soest, Zakelijke bijeenkomst soest, Vergaderen Soest, Trouwen Soest, Trouwlocatie soest, Huwelijksdiner soest, High tea soest, Groepsdiner soest, Brunchen soest, Brunch Amersfoort, Zondag lunch, Receptie Soest, Vergaderen amersfoort