Nieuwe website Bureau Zuidema

Memento is gevraagd om als web specialisten toe te treden tot een projectteam dat de uitstraling van Bureau Zuidema mocht gaan moderniseren. Door de samenstelling van het team van professionals met verschillende disciplines is er een verrassende nieuwe richting bepaald voor de uitstraling van Bureau Zuidema.

Het team bestaat uit Het EI van Ubachs voor concepting, Ruby’s Glue voor project management, Durk voor het design en memento voor de website realisatie.

Met de lancering van de website in augustus is een belangrijke stap gezet voor de herpositionering van Bureau Zuidema. Komende tijd zal de strategie verder invulling gaan krijgen door videocolumns, mailings en de aanpassing van andere communicatie uitingen.

De website heeft een helder trainingsaanbod, overzichtelijk trainingen, diverse publicaties, een teampagina en nog veel meer.

De baby op de homepage toont aan dat mensen vanaf dag 1 bezig zijn met invloed uitoefenen, wat direct duidelijk maakt waar Bureau Zuidema goed in is, namelijk het verschaffen van Inzicht in Invloed.