Nieuwe WordPress website Winq magazine

In opdracht van Mate Media Group heeft memento de nieuwe website van het mannenblad Winq ontworpen en gekoppeld aan WordPress.

Het ontwerp van de website is een verlengde van het magazine dat al enige jaren in de kiosk is te vinden.

Naast de gedrukte versie van het blad, wordt Winq ook uitgebracht als e-magazine als app voor o.a. de iPhone/iPad en Android. Voor weergave op computers zijn er abonnementen beschikbaar via Zinio.

Op de website kunnen bezoekers zich aanmelden voor de nieuwsbrief, welke gekoppeld is aan het MailChimp systeem. In- en uitschrijven als ook het inzien van eerder verstuurde nieuwsbrieven, zijn mogelijk via de website van Winq.
De artikelen zijn allemaal voorzien van een Facebook comments, waardoor er meer interactie plaats kan vinden met enerzijds de bezoekers van de website en anderzijds de lezers die meer willen dan alleen lezen.
De website is uiteraard voorzien van koppelingen met hun sociale pagina’s. Foto’s worden ingeladen uit Flickr en relevante tweets worden weergegeven op de website.

Ook op het gebied van commerciële berichten, hebben we ruimte gemaakt in de vorm van een banner beheer systeem en gesponsorde artikelen (advertorials).

Bezoekers die de website bezoeken met hun smartphone krijgen uiteraard de mobiele versie van de website te zien.