Responsive website Academie voor Medisch Specialisten

Voor de Academie voor Medisch Specialisten heeft memento de website vernieuwd en nieuwsbrieven ook in de nieuwe stijl opgemaakt met Mailchimp.

De Academie voor Medisch Specialisten is een scholingsinstituut waarbij de overdracht van wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden met een breed scala aan hoogwaardige scholingsvormen in brede zin bijdraagt aan het functioneren van medisch specialisten en artsen in opleiding tot specialist.

De online presentatie wordt steeds belangrijker voor de AMS, in het versterken van haar merk en in het verbeteren van dienstverlening door informatievoorziening en een verbeterde aansluiting van de site op de administratieve processen.

De website is gemaakt op basis van WordPress als CMS en is gekoppeld met het cursus administratie systeem van de Academie, zodat inschrijvingen effectiever verwerkt kunnen worden. De website is volledig responsive, zodat het ook op tablets en mobiele apparaten optimaal getoond wordt. De frisse nieuwe layout geeft de cursussen een centrale positie, want daar draait het uiteindelijk allemaal om bij de Academie.