Over ons

memento is in 2005 opgericht door Koen Muurling en Marc de Geus en staat ingeschreven bij de KvK met als activiteit “Het ontwerpen en realiseren websites en webapplicaties op maat”. Inmiddels hebben we ondervonden dat het ontwerpen en realiseren ervan slechts een deel is van de benodigde stappen om tot een succesvolle, vindbare en vooral bruikbare website te komen. Naast de grafische (ontwerp) en technische (realisatie) kennis zijn er veel factoren bijgekomen die de succesfactor van uw website bepalen.

Niet alleen bezoekers beoordelen uw website. Zoekmachines zijn (en dan met name Google) een stuk kritischer geworden in het opnemen van uw website in haar zoekresultaten. Omdat er dagelijks zo’n half miljoen websites bijkomen is het zaak alleen de relevante websites op te nemen in haar zoekresultaten. Google hecht in hoge mate waarde aan unieke content (inhoud) en de wijze waarop deze (technisch) wordt gepresenteerd via de website. Websites die dus naast tekstueel en visueel ook technisch worden onderhouden worden als relevant bestempeld door de zoekmachines, hetgeen tot uiting komt in de zoekresultaten.

memento heeft zich in de afgelopen jaren voorzien van een vast team van freelancers, elk met hun eigen internetspecialisatie. Hierdoor zijn wij in staat projecten op te pakken die heel vakspecialistisch zijn (zoekmachine optimalisatie (SEO), maatwerk beheersystemen (CMS), grafische en functionele ontwerpen (FO/GO), user testing (usability/accessibility), corporate identity/branding, Open Source implementaties, Flash motion/scripts, etc.) maar ook grote projecten waarin de verschillende disciplines in projectteams dienen te worden aangestuurd.

memento heeft in de afgelopen jaren (al dan niet in samenwerking met haar partners) o.a. gewerkt voor SBS6, NET5, Veronica, Holland Casino, Lays Chips, GGZ, De Postbank, Global Collect, La Vache Qui Rit, Het Nederlands Danstheater (NDT), SNS (Property Finance), Vereniging Aegon, Croon Davidovich Advocaten en Ola.