Nieuwe logo en website Vouchercode

In opdracht van Netoda Internet Marketing heeft memento Vouchercode voorzien van een herkenbaar en onderscheidend logo met bijbehorende huisstijl, een overzichtelijk en makkelijk te scannen website ontwerp en een maatwerk koppeling met WordPress.

Vouchercode Nederland biedt bezoekers een helder overzicht met kortingscodes, aanbiedingen, kortingsbonnen en gratis producten voor webshops in Nederland. Bezoekers kunnen zich inschrijven op de algemene nieuwsbrief van Vouchercode of op kortingen van een specifieke webwinkel. Ook kunnen bezoekers reviews achterlaten met daarin hun ervaringen qua prijs, levering en support.

Vouchercode was reeds bekend met het gebruiksvriendelijke beheersysteem WordPress en vroeg ons de mogelijkheden te onderzoeken om de website te draaien op basis van dit CMS. Doordat zowel het grafische als functionele ontwerp door memento is verzorgd, konden wij het ontwerp precies afstemmen op de werking van WordPress. Omdat wij goed op de hoogte zijn van de (on)mogelijkheden van WordPress en hier in de ontwerpfase rekening mee hebben kunnen houden, kon het project zeer effectief in een relatief korte tijd worden opgeleverd.

De website gebruikt waar mogelijk zoveel mogelijk bestaande (standaard) functionaliteiten van WordPress. Het beoordelen van webshops is gerealiseerd middels de bestaande WordPress plug-in WP-review. Voor het dagelijks of wekelijks versturen van de algemene of webshop nieuwsbrief is er door ons een maatwerk nieuwsbrief systeem ontwikkeld dat we hebben gekoppeld aan de beschikbare acties.

Momenteel is de website alleen actief in de Nederlandse markt, maar al tijdens de technische en grafische ontwerpfase is er rekening gehouden met de plannen om aparte websites te lanceren voor de overige landen in de Benelux.