Nieuwe website full service bureau Beyenmeyer

In opdracht van Beyenmeyer heeft memento de nieuwe website opgeleverd van dit full service bureau te Amsterdam.

Beyenmeyer is o.a. verantwoordelijk voor de televisiereclame met Beau van Erven Dorens en z’n rode onderbroek en de NEIN reclame van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Beyenmeyer had reeds schetsen gemaakt hoe de nieuwe website er uit moest komen te zien.
Op basis van de wensenlijst in de opdrachtomschrijving adviseerden wij om WordPress te gebruiken als beheersysteem om de website te voorzien van een toegankelijk en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).
Middels WordPress is Beyenmeyer in staat snel teksten en projecten te publiceren, waarbij zij door een slimme koppeling met Vimeo gemakkelijk video’s kunnen toevoegen.
Door de video’s te plaatsen op Vimeo voorkom je dat de website veel dataverkeer genereert door de video’s, en heb je direct een toegankelijke en gebruiksvriendelijke interface om de video’s mee te bekijken. Daarnaast is het slim om een centrale plek te creëren waar alle reclames van Beyenmeyer te bezichtigen zijn.

De website is volledig in de huisstijl opgeleverd. Het lettertype Futura is door gebruik van nieuwe technieken omgezet naar een internet geschikt lettertype.

Het logo van Beyenmeyer is omgezet naar een interactief 3D flashobject en is een echte eye-catcher geworden.

Momenteel is er een website voor bezoekers met een iPhone of iPad in ontwikkeling.