Onderscheidend maatwerk WordPress thema voor Innvolve

Voor Innvolve, een detacheerder van IT specialisten te Vught, heeft memento een maatwerk WordPress thema ontworpen en ontwikkeld.

Omdat Innvolve zich profileert als een échte mensen-organisatie, waarbij de professionals van Innvolve centraal staan, is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen fotografie. De eye-catcher van de website is de video die illustratief wordt afgespeeld op de homepage. Een video die overigens volledig in-house is opgenomen en bewerkt door Innvolve.

De website bestaat uit een homepage met een overzichtelijke ‘single-page’ opzet, waarbij bezoekers enkel door te scrollen worden geïnformeerd over de unieke propositie van Innvolve. Vanuit de homepage kunnen bezoekers doorklikken naar de onderliggende pagina’s voor meer informatie.

Uiteraard schaalt de website netjes naar een passend formaat voor smartphone en tablet-gebruikers, waarbij tevens rekening wordt gehouden met de snelheid van mobiele bezoekers door rich content beperkt in te laden bij mobiel gebruik.

Met het grafisch uitwerken van de homepage is rekening gehouden met de wens deze template in te kunnen zetten voor online marketing-acties. Een voorbeeld hiervan is de Office 365 op z’n Hollands-campagne, die tegelijkertijd met de lancering van de website van start is gegaan. Een campagne overigens waar memento naast de online-, ook zorg heeft gedragen voor de offline campagne-uitingen.

In een markt waarin meer-en-meer bedrijven kiezen voor standaard generieke WordPress thema’s, is de website van Innvolve weer een duidelijk voorbeeld van hoe je als professionele organisatie je online kunt profileren ten aanzien van de concurrentie.

Ziet u ook het belang van een unieke online identiteit, wilt u beter gevonden worden dan uw concullega’s én bent u op zoek naar een WordPress ontwerper? Neem dan contact op met dé WordPress specialist in Amsterdam.