Nieuwe responsive en single-page WordPress website voor Kanaalbehandeling.nl

In samenwerking met Lex & Leads heeft memento een nieuwe responsive en single-page WordPress website voor endodontoloog Ronals Gravemaker.

De responsive website past zich aan aan de resolutie van de browser waarin de website wordt bezocht. Zo wordt er een alternatieve opmaak weergegeven voor bijvoorbeeld een tablet of smartphone, zodat teksten beter leesbaar zijn en men door middel van een aangepaste werking van het hoofdmenu eenvoudiger door de website kan navigeren.

De single-page opzet van de WordPress website (alle pagina’s worden op één pagina weergegeven), zorgt ervoor dat men snel tussen de verschillende pagina’s kan navigeren zonder dat de website opnieuw hoeft te worden ingeladen. Hierdoor kunnen de pagina’s op een (visueel) attractieve manier worden ingeladen. Extra voordeel van een single-page layout is dat bezoekers ook eenvoudig de website kan scannen door te scrollen.

Wilt u ook een nieuwe WordPress website, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over bezoekers met een mobiele telefoon of tablet computer?
Neem dan contact op met memento.

Eerdere leverde memento al een responsive website op voor Irishbeef Nederland, Eetvilla van den Brink en TREL Systems Benelux.